FOTOMATON BARCELONA

LLOGUER DE FOTOMATON PER A CASAMENTS I ESDEVENIMENTS
CONSULTA ELS NOSTRES PREUS

Fotomaton Barcelona

Fotomaton per a esdeveniments i casaments

Festes · Aniversaris · Congressos · Fires · Celebracions · Meetings

Fotomaton Barcelona és una empresa que ofereix serveis de lloguer de fotomaton per esdevenimnents socials. El producte sociabilitza al públic i anima l’esdeveniment d’una forma dinàmica i divertida.

Un fotomaton per a casaments és un magnífic i entranyable record de la unió de dues famílies. Al teu aniversari serà un èxit. Als congressos poden trencar el gel i intensificar les relacions. A les fires, els teus clients se’n portaran alguna cosa més que una targeta. Qualsevol esdeveniment pot ser una excusa per gaudir amb un Fotomaton Barcelona.

Nou catàleg 2023
Altres serveis

FOTOMATON PER A CASAMENTS

Descobreix els nostres serveis de fotomaton per casaments i festes. Informació, tarifes i característiques dels serveis en casaments i festes privades.

FOTOMATON PER A ESDEVENIMENTS

Fotomaton per a esdeveniments totalment personalitzats d’acord a les teves necessitats. Informa’t de totes les possibilitats i fes que els teus clients es diverteixin potenciant la teva marca.

LLETRES GEGANTS

Lloguer de lletres de fusta il·luminades per a guarnir el teu casament o festa. Es poden utilitzar com a photocall per poder fer fotografies en grups o parelles.

IMPRESSORA PRINTOKU

Imprimeix fotos personalitzades directament des de els smartphone dels teus convidats. Prova la nova PRINTOKU

PHOTOMATON 360

Crea increïbles vídeos 360º a velocitat slowmotion i comparteix-los a les xarxes socials d’Instagram i TikTok. Diverteix els teus convidats o crea campanyes de màrqueting al·lucinants.

Els nostres clients