FOTOMATON BARCELONA

LLOGUER DE FOTOMATON PER A CASAMENTS I ESDEVENIMENTS
CONSULTA ELS NOSTRES PREUS

Fotomaton Barcelona

Fotomaton per a esdeveniments i casaments

Festes · Aniversaris · Congressos · Fires · Celebracions · Meetings

Fotomaton Barcelona és una empresa que ofereix serveis de lloguer de fotomaton per esdevenimnents socials. El producte sociabilitza al públic i anima l’esdeveniment d’una forma dinàmica i divertida.

Un fotomaton per a casaments és un magnífic i entranyable record de la unió de dues famílies. Al teu aniversari serà un èxit. Als congressos poden trencar el gel i intensificar les relacions. A les fires, els teus clients se’n portaran alguna cosa més que una targeta. Qualsevol esdeveniment pot ser una excusa per gaudir amb un Fotomaton Barcelona.

Altres serveis

FOTOMATON PER A CASAMENTS

Descobreix els nostres serveis de fotomaton per casaments i festes. Informació, tarifes i característiques dels serveis en casaments i festes privades.

FOTOMATON PER A ESDEVENIMENTS

Fotomaton per a esdeveniments totalment personalitzats d’acord a les teves necessitats. Informa’t de totes les possibilitats i fes que els teus clients es diverteixin potenciant la teva marca.

LLETRES GEGANTS

Lloguer de lletres de fusta il·luminades per a guarnir el teu casament o festa. Es poden utilitzar com a photocall per poder fer fotografies en grups o parelles.

IMPRESSORA PRINTOKU

Imprimeix fotos personalitzades directament des de els smartphone dels teus convidats. Prova la nova PRINTOKU

IMPRESSORA INSTAGRAM

Fes viral el teu hashtag i imprimeix les fotos facilment i còmodament mitjançant aquesta impressora.

Els nostres clients