Fotografia Photocall

COM FUNCIONA?

És un servei de caràcter exclusiu molt recomanable al inici de l’esdeveniment per rebre d’una manera diferent, elegant i divertida als teus convidats al teu esdeveniment, casament o festa. Entrega imprès al moment un gran record fotogràfic amb el teu logotip, branding o nom.

NO ET PERDIS UN GLAMURÓS RED CARPET EN EL TEU ESDEVENIMENT

Photocall Barcelona lujo

Rep als teus convidats com millor saps, en un atractiu photocall amb la seva “catifa vermella”, fes d’aquest moment un moment especial i únic, fes-los sentir com una veritable estrella de Hollywood. Passeja’t per la catifa vermella i fes-te fotografies davant del photocall.

Les fotografies s’imprimeixen a l’instant, còpies il·limitades, el millor record pensat només per a tu. Comparteix els moments amb qui més estimes, família, amics, dames d’honor o companys de feina…

Ideal al principi de l’esdeveniment o durant l’aperitiu. Fes-te fotografies a la glamurosa escena. Les fotografies il·limitades s’imprimeixen al moment. Un servei àgil i ràpid que funciona per WIFI.

Altres serveis

FOTOMATON PER A CASAMENTS

Descubre nuestros servicios de fotomatón para bodas y fiestas. Información, tarifas y características de los servicios en bodas y fiestas privadas.

FOTOMATON PER A ESDEVENIMENTS

Fotomaton per a esdeveniments totalment personalitzats d’acord a les teves necessitats. Informa’t de totes les possibilitats i fes que els teus clients es diverteixin potenciant la teva marca.