FOTOMATON BARCELONA PER CASAMENTS

Fotomatón Boda premium en Castell de Sant Marçal

FOTOMATON PER CASAMENTS     FOTOMATON BARCELONA®  www.fotomatonbarcelona.es

Després de l’experiència de més de 650 casaments en aquests últims quatre anys, a Fotomaton Barcelona sabem que un casament és un esdeveniment molt especial, pensat i organitzat amb molt amor. És per això que quan estem preparant el nostre casament volem que tots els detalls siguin perfectes, ecollim el lloc, les targetes per als convidats i inclòs les flors deuen combinar amb les estovalles… l’última tendència, i sens dubte la més “in” és fotomaton casaments.

Un fotomaton casaments ens aporta un toc dinàmic, fresc i actual, assegurant diversió, riures i un regal per tots els convidats.

COM FUNCIONA FOTOMATON BARCELONA?

Després de degustar un suculent menú i un pastís original, arriba la part més esperada. La música sona i els nuvis obren el ball, tots els convidats centren l’atenció en ells i després, comença la festa!

És en aquest moment quan Fotomaton Barcelona adquireix importància. Disfresses preparades, fotomaton encès i els convidats comencen a investigar.

Els més atrevits són els primers en provar-ho, els hi agrada, es disfressen i es fan fotografies sense parar, donant temps als més tímids per acostar-se. Els hi agradarà!

Les còpies s’imprimeixen a l’instant. Es realitzen còpies il·limitades per a tots els integrants de la fotografia, d’aquesta manera tindran un record per sempre, a més a més, una de les còpies s’enganxa a un àlbum seleccionat i personalitzat pels nuvis.

Tiras de Fotomaton impresas

Tots els convidats tenen la possibilitat de deixar un bonic record junt a la seva fotografia. Disposem de diferents àlbums per escollir, bolígrafs de colors i enganxines per un acabat perfecte. A demés, mai estareu sols ja que un tècnic perfectament format per nosaltres estarà sempre al vostre costat per garantir la qualitat del servei.

Al finalitzar la nit, i un cop acabat el servei, s’entrega l’àlbum als nuvis juntament amb una targeta de memòria amb totes les fotografies que s’han fet durant la nit al fotomaton.

Ejemplo album de fotomatón lleno de fotos

La qualitat de fotomaton és una de les nostres característiques. Cada fotomaton, dissenyat per nosaltres, incorpora un equip fotogràfic d’alta qualitat.

La presentació estàndard consta de 4 fotografies disposades en una tira de fotomaton, sempre personalitzable. Si pensàveu en algun altre disseny, podem fer modificacions i us ajudarem a escollir la millor opció.

tira fotomatón en boda

TIPUS DE FOTOMATON

Tots els equips de Fotomaton Barcelona són verticals i estan dissenyats pel nostre equip d’enginyers. Per un casament o esdeveniment el que es necessita és dinamisme i diversió, on els convidats puguin fer-se el màxim nombre de fotografies amb el major nombre de persones a la fotografia. Si pensem en el clàssic fotomaton tancat serà més difícil, el nombre de persones en aquest serà limitat.

Existeixen dos tipus de fotomaton casaments. El fotomaton Estàndard i el Premium, la principal diferencia està en que el fotomaton casaments Premium té instal·lada en un dels seus laterals una pantalla ultrapanoràmica. Les tires de fotomaton es van mostrant durant tota la nit de manera aleatòria a la pantalla i capta l’atenció dels més curiosos o dels convidats que estan cansats de ballar.

I a més, si esteu pensant en posar un photocall, des de Fotomaton Barcelona us facilitem la producció d’aquest.

Fotomaton Pack Boda Plus

ON I QUAN S’INSTALA EL FOTOMATON?

Normalment el fotomaton per casaments es col·loca a prop de la pista de ball o de la barra lliure. Així es pot combinar la diversió del ball amb el moment de les fotografies. Nosaltres ens encarreguem de proposar un lloc privilegiat amb una taula a prop per poder col·locar totes les disfresses i amb fàcil accés per anar-se-les canviant entre fotografia i fotografia, alhora que es pot anar confeccionant l’àlbum sense problemes.

La instal·lació del fotomaton es realitza en un temps aproximat de 20-30 minuts de forma senzilla i silenciosa sense interrompre al casament. Si voleu que la instal·lació del fotomaton es realitzi abans de començar la festa, us facilitem un servei de muntatge previ a l’arribada dels convidats. Tots els serveis de transport i muntatge els realitzem des de Fotomaton Barcelona amb servei intern per part de tècnics i professionals sense subcontractacions, garantitzant així l’arribada puntual, la instal·lació pulcra i l’assistència tècnica durant tota la festa.

Equipo de fotomaton boda plus en Bellrecò

I SI HI HA ALGUN PROBLEMA DURANT EL CASAMENT?

Un tècnic professional format pel nostre equip, expert en FOTOMATON CASAMENTS, estarà sempre amb vosaltres, encarregant-se així d’assegurar la qualitat del servei, ajudant de principi a fi del servei en el funcionament del fotomaton i als convidats a confeccionar l’àlbum.

A més, serà l’encarregat de realitzar les còpies necessàries per tots els integrants de la fotografia.

Tots els nostres treballadors van vestits segons protocol, adequant-se al vostre casament.

QUANTES HORES HE DE CONTRACTAR? I SI VOLEM MÉS FOTOMATON?

Com ja ens ha passat en vàries ocasions, si al finalitzar el servei contractat voleu seguir utilitzant el fotomaton, podeu parlar amb el nostre tècnic per poder ampliar el servei amb hores extres, segons disponibilitat, i poder seguir amb la festa.

Normalment, en un casament d’entre 100 i 150 convidats, amb 3 hores sol ser suficient. Per a més de 180 convidats possiblement serà necessària una o dues hores extres.

Equipo de fotomatón premium

SINCRONITZACIÓ AMB XARXES SOCIALS

Actualment a Fotomaton Barcelona oferim un servei de sincronització automatitzada del que està succeint minut a minut. Si ets dels que t’agrada compartir el moment per poder gaudir-ho amb els teus amics, pots compartir totes les fotografies sense bloquejar l’ús del fotomaton a una pàgina de Facebook privada, Twitter o altres xarxes socials. Les fotografies es carreguen automàticament a l’instant a la xarxa social que hagis decidit. Recorda que has de contractar aquest extra per tenir activada aquesta opció.

QUALITAT DEL FOTOMATON I DIFERENTS OPCIONS EN EL MERCAT

Com pots comprovar hi ha molts tipus de fotomatons. Centra’t en les següents opcions si vols una bona qualitat en els teus resultats. Et donem aquests consells genèrics:

Càmeres de qualitat tipus rèflex. Aquestes són més sensibles a la llum i la zona de ball sol ser fosca. Segur que no vols fotografies amb gra o mogudes. Evita càmeres compactes o webcams. En aquest dia únic, la qualitat del record és important.

Il·luminació per Flaix. Els fotomatons poden funcionar amb llum contínua o de tipus flaix. Ambdues opcions ofereixen bona qualitat, però… Vols un focus de llum continuo a la zona de ball que enlluerni a tots els convidats? El flaix és sens dubte l’opció més professional.

Còpies de qualitat. La impressió és el record tangible que tant tu com convidats us quedareu. Evita impressores de tinta. Demana impressora fotogràfica professional amb assecat instantani, per poder imprimir tota la nit i guardar-les a l’instant a la bossa de mà o americana per no perdre-les. A més ofereixen una durabilitat major.

Còpies tipus tires. No tots els fotomatons poden oferir tires de 4 fotografies. Molts d’ells només imprimeixen dimensions 10x15cm o semblants. Evita posar-te a retallar al mig de l’esdeveniment. Amb el nostre servei, a més, pots escollir 2 tipus de format diferent. Tires de fotomaton de 5×15 o fotografies grans de 10x15cm.

Mostrador de Fotos para Fotomatón Barcelona

FOTOMATON BARCELONA

Fotomatón Barcelona va néixer al 2012 amb la il·lusió d’uns joves emprenedors. El nostre objectiu és millorar dia a dia i poder oferir un servei de qualitat a preus competitius. Les cabines són dissenyades per nosaltres i construïdes en exclusiva per complir amb tots els detalls i necessitats d’un fotomaton per esdeveniments socials. I així, aconseguir un servei amb la major qualitat possible que compleixi amb les necessitats de cada moment.

Tenim els vehicles adequats capacitats per transportar tots els fotomatons allà on anem, assegurant la qualitat del servei.

****Donat que actualment s’estan creant vàries empreses amb serveis similars només us volem informar que Fotomatón Barcelona té la marca registrada i només ens trobareu a: www.fotomatonbarcelona.es o bé, contactant per telèfon al: 620 805 760