FOTOMATON CROMA PER A ESDEVENIMENTS

CHROMA KEY, CROMA, GREEN SCREEN

Avui us presentem el fotomaton croma. Una pràctica solució per aquells que desitgin tenir al seu esdeveniment alguna cosa més que un fotomaton convencional. Un fotomaton que permet als vostres convidats escollir un fons al seu gust per a les fotos que es facin. Un servei més sorprenent, dinàmic i divertit.

El chroma key, croma o green screen és una tècnica utilitzada des de fa més de 50 anys en el món de la fotografia, cinema i televisió. Un exemple quotidià és la previsió meteorològica de la televisió: tot i que nosaltres veiem al presentador davant d’un mapa, ell realment està davant d’una superfície llisa de color verd.

Aquesta tècnica consisteix en un procés informàtic que substitueix un color determinat, normalment verd o blau (colors diferents a qualsevol to de pell) per una imatge digital.

ejemplo fotomatón croma evento

 

QUÈ ÉS FOTOMATON CROMA?

A Fotomaton Barcelona hem adaptat aquesta tecnologia als nostres equips fotogràfics, conservant l’aparença i presentació del servei per al fotomaton esdeveniments.

Amb el fi de garantir el color de fons necessari, posem un photocall d’un color verd uniforme molt específic, concretament el color Pantone 354C, i en cas de realitzar producció pròpia utilitzarem la següent proporció de tintes CMYK 81,0,92,0. Per assegurar el correcte funcionament d’aquesta tecnologia, és molt important disposar d’una llum molt uniforme i així evitar ombres que canviïn el to del color verd. És important que la superfície de la tela sigui mate per a que no reboti la llum. A Fotomaton Barcelona disposem del sistema d’il·luminació específic per aquest tipus de serveis que compleixen totes les necessitats del efecte croma i que permeten un ajust precís a cada situació.

Montaje Fotoamton green screen evento

Disposar d’un Fotomaton Croma per als teus esdeveniments és molt senzill, simplement s’ha de tenir clara la temàtica i facilitar-nos vàries fotografies o il·lustracions que actuaran com fals fons fictici. D’aquesta manera, els convidats que es facin les fotografies podran escollir fins 16 fons diferents.

A Fotomaton Barcelona ens encarreguem de desenvolupar una ràpida i intuïtiva interfície mitjançant la qual els usuaris podran escollir una imatge entre les proposades, i previsualitzar el resultat final en temps real (sistema que ja incorporàvem en el servei de fotomaton convencional).

No dubtis en contractar un fotomaton croma al teu esdeveniment si vols sorprendre als teus convidats. A més de gaudir de fotos impreses il·limitades, els assistents ho passaran bé actuant amb el fons interactiu.