Impresora de fotos smartphone

COM FUNCIONA?

La Printoku permet que tots els teus convidats puguin imprimir-se totes les fotos que es facin des dels seus telèfons mòbils durant el teu esdeveniment o casament.
Les fotos s’imprimeixen automàticament amb el logo, paspartú o marc desitjat.
La impressora funciona de forma ràpida i senzilla sense necessitat de descarregar cap App.

IMPRESSORA DE FOTOS SMARTPHONE PRINTOKU

Impresora fotos smartphone evento

Ofereix als teus convidats la possibilitat d’imprimir les fotos de l’esdeveniment sense límit. Aprofita que tothom s’ha arreglat per venir a la festa i fes fotos a qualsevol lloc de l’esdeveniment. Lloga aquesta impressora durant tot l’esdeveniment: d’inici a fi! Que no marxi ningú sense el seu record! Les fotografies s’imprimeixen al moment i en màxima qualitat. És el millor record tant per tu com pels teus convidats. A més, aprofita i personalitza les fotos automàticament amb el teu logotip, amb marcs i amb text per així poder tenir més impacte del teu esdeveniment. És molt senzilla d’utilitzar des de qualsevol mòbil Android i iOS, sense haver-te de descarregar cap aplicació. Això proporciona un ús ràpid, fluid i eficient. Simplement IMPRIMEIX DIRECTAMENT! L’únic requisit és tenir una bona cobertura 4G.

Sol·licita Pressupost

DETALLS I EXEMPLES

Photos Smartphone evento
Printoku Jubany
Printoku Miss Cavallier
Altres serveis

FOTOMATON PER A CASAMENTS

Descobreix els nostres serveis de fotomaton per casaments i festes.
Informació, tarifes i característiques dels serveis en casaments i festes privades.

FOTOMATON PER A ESDEVENIMENTS

Fotomaton per a esdeveniments totalment personalitzats d’acord a les teves necessitats. Informa’t de totes les possibilitats i fes que els teus clients es diverteixin potenciant la teva marca.